FRISÖR

Din Frisör på Bästkusten.

Hos oss på Studio Tess och Company finner du ledande klippteknik i gemytliga lokaler. Studio Tess och Company värnar om den trogna kunden som önskar en personlig service med håret i fokus.

 

Vi erbjuder klipp, färgning, permanent, förlängning, olaplex, balayage, och styling. Nedan finner du priser och mera information.

 

Välkommen att kontakta oss via telefon eller kom förbi salongen.

 

Theresia

PRISLISTA. 2020.

Alla priser är från priser, pris beräknas på längd, tjocklek och tid som det tar att utföra

behandling/behandlingar och hur mycket material som det går åt.  

Är du osäker på hur lång tid våra olika behandlingar tar eller vad ditt hår behöver vid bokning,

är du varmt välkommen att ringa in till oss så hjälper vi dig.

 

Balayage Info

Balayage är en lerblekning som låter oss frisörer använda vår kreativitet till max, med Balayage kan vi få resultat vi inte trodde var möjliga. Vid Balayage behandling frihandsmålas lerblekningen så att det blir just som du vill ha ditt hår, du får en mycket mjukare utväxt och upplever ditt hår som om att det blivit solblekt. Balayagen sliter inte på ditt hår som vanlig blekning utan bibehåller den naturliga glansen. Balayage passar dig som vill ljusa upp ditt färgade hår några steg, den passar för dig som är blond men tröttnat på den hårda utväxten och den passar dig som är ofärgad och vill känna dig antingen naturligt blond eller varför inte göra extrem Balayage och bli superblond. Balayage tar längre tid än vanlig behandling med blekning men du får också ett fantastiskt slut resultat.

 

Brud Konsultation

Att gifta sig är en stor dag i livet och det är viktigt att allt känns perfekt. Vi vill alltid att du kommer till oss för en konsultation, oavsett om du bara vill göra en uppsättning, föning, make-up eller hela paketet. Detta för att både du som kund och vi som frisörer får lite tid tillsammans att kunna diskutera hur just du vill ha det på din stora dag. Vi sätter dig som kund i fokus för att du skall känna dig trygg med oss som frisörer. Slå gärna en signal eller titta förbi och se om vi passar just dig.

Fotograf

Spara era finaste ögonblick och stunder tillsammans. Vi rekommenderar Camlla Ankarbratt, en bröllopsfotograf med hjärta och kreativitet. Kontakta henne för offert.

 

+46 (0)705-095990

camilla.ankarbratt@hotmail.com